Σάββατο 1 Φεβρουαρίου 2020

ΑΠΕΝΤΟΜΩΣΕΙΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ

ΑΠΕΝΤΟΜΩΣΗ  ΧΩΡΩΝ στο ηρακλειο κρητησ

Οι επαγγελματικοί χώροι είναι υποχρεωμένοι από το νόμο να εφαρμόζουν διαδικασίες  απεντόμωσης – απολύμανσης μιά από τις γνωστότερες εταιρείες απεντόμωσης ειναι και η www.teza.gr
Στα έντομα δημόσιας υγείας ανήκουν : Οι κατσαρίδες, οι ψύλλοι, οι κοριοί, οι μύγες, οι σκνίπες, τα κουνούπια, τα ακάρεα, τα τσιμπούρια, οι ψείρες και οι σφήκες.  
Η εφαρμογή απεντόμωσης πραγματοποιείται με ψεκαστήρες χαμηλής πίεσης και ψεκάζονται οι απαραίτητες επιφάνειες του χώρου.
Η εφαρμογή απεντόμωσης   με ψεκαστήρα υψηλής πίεσης αφορά μεγάλους ανοιχτούς χώρους, εργοστάσια, αποθήκες. Κατά τη διάρκεια εφαρμογής απεντόμωσης με ψεκαστήρα υψηλής πίεσης ψεκάζονται όλοι οι προσβεβλημένοι χώροι.
Η εφαρμογή απεντόμωσης με  τη χρήση ειδικής συσκευής νεφελοψεσκασμού ή εκνέφωσης έχει αποτέλεσμα το εντομοκτόνο να διαχέεται με την μορφή πολύ μικρών σταγονιδίων καλύπτοντας τα περισσότερα σημεία.
Η εφαρμογή gel επιτυγχάνει την καταπολέμηση ορισμένων ειδών βαδιστικών εντόμων (ψιλή ξανθιά κατσαρίδα, μυρμήγκια, τερμίτες). Η απεντόμωση με τη χρήση αυτής της μεθόδου αποφέρει μεγάλη αποτελεσματικότητα.
Οι συσκευές παγίδευσης έιναι ένας ακόμη τρόπος απεντόμωσης και συμβάλουν στον περιορισμό του πληθυσμού των ιπτάμενων και βαδιστικών εντόμων.
Υπάρχουν πολλών ειδών παγίδες: φερομονικές παγίδες, τροφικές παγίδες, παγίδες με κολλώδεις επιφάνειες, χρωμοτροπικές παγίδες, παγίδες με λαμπτήρες UV που ειναι κατάλληλες για επαγγελματικούς χώρους γιαυτο χρειάζεται ενα εξατομικευμένο προγραμμα δράσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου